Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Iași supervizează lucrările de reabilitare termică a rețelelor din municipiul Constanța, etapa II (DOCUMENTE)

ro

31 Dec, 2022 16:20 1630 Marime text
  • Valoarea contractului este de 700.240 lei fără TVA
  • Potrivit contractului, reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice
  • Potrivit www.confidas.ro, societatea este deținută de Daniela Cristina și George Vlad Țucă
  • SRL-ul figurează cu 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.046.788 lei


Primăria Constanța a atribuit direct serviciul de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa II" către societatea SC Uricani Construct SRL.
Valoarea contractului este de 700.240 lei fără TVA.
Potrivit contractului, reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi și calitativi solicitați la consumatori și cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantității de poluanți.



Despre SC Uricani Construct SRL

Înființată în 2011, compania cu sediul social în județul Iași a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 1.113.889 lei, datorii de 106.575 lei și un profit de 501.906 lei după 11 ani de activitate. Totodată compania a raportat un număr de 2 angajați în anul 2021.

Potrivit www.confidas.ro, societatea este deținută de Daniela Cristina și George Vlad Țucă.

Bărbatul este și administratorul societății care figurează cu 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.046.788 lei.



Trei dintre contracte au fost încheiate cu municipiul Focșani și al patrulea cu municipalitatea din Timișoara.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

O compania din Uricani asigură consultanța în cadrul proiectului de reabilitare rețele termice, etapa I din municipiul Constanța

Energomontaj SA și-a adjudecat contractul pentru reparația reţelelor de transport şi distribuţie energie termică din zona centrală a Constanței (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii