Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:48 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi cu etnobotanicele asupra lor!

ro

28 Mar, 2016 13:48 739 Marime text
 
Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau duminică dimineață, în jurul orei 09:30, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona „Târgului Duminical,”  au surprins un bărbat, de 32 ani, din localitate, în timp ce dorea să comercializeze fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu mărci renumite.
 
Luat la întrebări, nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, a fost sancţionat cu 500 de lei.  Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte - treninguri, bluze şi pulovere) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
 
De asemenea, în perioada, 26-27 martie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, au surprins în zona Gără  Constanţa, trei persoane cu vârste cuprinse între 21-29 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 11 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
 
Pliculeţele autosigilante găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii