Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant în timp ce primea un colet în care se aflau droguri. Ce au descoperit polițiștii la locuința suspectului și a complicelui său (video)

ro

14 Mar, 2019 17:28 1733 Marime text
Ieri, 13 martie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce primea un colet cu aproape 500 de grame de cannabis, ascunse în pungi de cafea, adus prin intermediul unei firme de curierat din Spania.
 
Potrivit Poliției Române, tot ieri, au fost efectuate percheziţii la locuința acestuia, dar și la un tânăr, de 21 de ani, ce ar fi implicat în cauză, ambii bănuiți de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară a drogurilor de risc.   
 
În urma acestora, au fost descoperite şi ridicate 12 pungi de plastic autosigilante cu urme de substanţă vegetală, o pungă de plastic autosigilantă ce conţinea cannabis, dispozitive electronice de cântărire şi mărunţire, 4 telefoane mobile şi 2.900 de lei. 
 

”Cei doi au fost conduși, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Bacău şi, ulterior, reţinuți pentru 24 de ore.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău” - se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română. 


 
Sursa foto-video: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii