Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:02 20 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Limanu caută consilier

ro

30 Sep, 2018 16:32 1139 Marime text

Primăria Comunei Limanu, din județul Constanța anunță organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de consilier al primarului comunei.
Candidații la funcția de consilier al primarului comune Limanu pot depunde dosarele de înscriere la sediul instituției din strada Castanului, nr. 32 din localitate până la data de 11 octombrie 2018, la ora 15.00.

Proba scrisă va avea loc în 22 octombrie, la ora 10.00, în timp ce interviul se va desfășura în 25 octombrie, la aceeași oră, la sediul Primăriei Comunei Limanu, din județul Constanța.

Pentru a participa la concurs, candidații la funcția de consilier trebuie să îndeplinească anumite condiții. Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul- cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011. Printre condițiile specifice se regăsește faptul că aspiranții la postul de consilier al primarului comunei Limanu trebui să aibă studii universitare de licență, absolvire cu diplomă, studii superioare de lungă durată, absolvire cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea, limba și literatura română, limba și literatura străină, capacitatea de exprimare (vorbit, scris, citit) în cel puțin o limbă de circulație internațională.

Bibliografia pentru proba scrisă va fi afișată la sediul instituției, iar relații suplimentare despre desfășurarea concursului se mai pot obține de la sediul primăriei comunei.   
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii