Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța continuă lucrările de reabilitare a locurilor de joacă din oraş

ro

03 Jul, 2019 11:36 1346 Marime text
Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare a locurilor de joacă. Echipele firmelor contractate de autoritatea locală în acest sens toarnă al doilea strat de covor de cauciuc la locurile de joacă de pe strada Pescarilor – bl BM 11-12 și bl FZ 15, unde cei mici se vor putea juca în scurt timp în siguranță.

"Amintim că suprafața de cauciuc este turnată în două straturi. Grosimea fiecăruia este dată de înălțimea elementelor de joacă. Astfel, dacă toboganul, spre exemplu, are o înălțime de maximum 2 metri, atunci stratul destinat atenuării șocurilor va avea o grosime de 28 mm. Așa se face că la spațiile de joacă la care se lucrează acum se toarnă un strat de 30 mm. La acesta se adaugă un strat de uzură de 20 mm", precizează Primăria Constanţa.

 
În același timp, la locurile de joacă de pe strada B. P. Hașdeu bl L7 – L8 și L3 - L4 se lucrează la amenajarea infrastructurii. Se montează borduri, a fost întins un strat de piatră care a fost compactat și, în scurt timp, vor fi montate mobilier și echipamente noi.
 
De asemenea, la spațiul destinat celor mici de pe strada Mălinului se va realiza împrejmuirea pentru a se începe turnarea covorului de cauciuc.
 
"Revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiul de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări", transmite Primăria Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii