Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prietenie neobișnuită la delfinariul din Constanța Pelicanul Costică îl urmează pas cu pas pe paznic

ro

10 Jun, 2015 22:32 1717 Marime text
 
O prietenie neobișnuită s-a legat între un pelican botezat Costică și unul dintre paznicii delfinariului din Constanța. Pelicanul Costică are cinci ani și este topit după cel care are grijă de liniștea complexului, relatează stirileprotv.ro.
 
Îl urmărește pas cu pas, iar atunci când îl pierde din ochi, îl caută în toată rezervația, spre amuzamentul vizitatorilor. Când obosește, pelicanul se odihnește alături de Gillette, un pui de lamă, venit pe lume de câteva zile.
 
Acest tablou neobișnuit îi face să zâmbească pe cei care ajung la microrezervația din cadrul Delfinariului din Constanța. Pelicanul Costică a poposit pe luciul de apă de aici în urmă cu cinci ani. Are mai mulți prieteni din aceeași specie, dar el preferă compania lui nea Gheorghe, unul dintre paznicii complexului.
  
Pelicanul Costică îl urmează peste tot, că o umbră, pe paznicul de care este atașat. Umblă nestingherit pe aleile complexului, spre amuzamentul vizitatorilor.
 
În aceste zile, Costică împarte celebritatea cu Gillette, primul pui de lamă venit pe lume la microrezervația din Constanța. Are doar câteva zile și deja a început să mănânce iarbă. Gillette este supravegheat îndeaproape de mama lui, o lamă cu ochi albaștri, care a ajuns la Constanța în urmă cu trei ani, relatează stirileprotv.ro.
 




Sursa: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii