Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 21 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, despre tensiunile din partid „Sunt păreri divergente, este normal, şi într-o familie putem avea opinii diferite”

ro

22 Jun, 2019 17:57 705 Marime text
Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că nu sunt tensiuni în partid, punctând însă că sunt păreri divergente şi că ''este foarte bine că fiecare îşi spune punctul de vedere'', conform Agerpres.ro

Întrebată despre contrele dintre preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, care ar fi avut loc în cadrul reuniunii de la Neptun, ea a arătat că este vorba doar despre "păreri divergente".

"Contre, eu nu aş spune acest lucru. Sunt păreri divergente, este normal, şi într-o familie putem avea opinii diferite. Şi este foarte bine că fiecare îşi spune punctul de vedere. Este bine să ascultăm părerea tuturor pentru a ajunge la opinia care într-adevăr este potrivită. Au existat discuţii divergente nu numai între Marian Oprişan, Marcel Ciolacu au existat opinii diferite, dar eu sunt convinsă că la finalul şedinţei toţi vom merge în aceeaşi direcţie şi aceste opinii nu au influenţat modul de abordare pe care îl vom avea în perioada următoare", a precizat Viorica Dăncilă.


Liderul interimar al PSD a susţinut că nu simte tensiuni în partid. "Nu (sunt tensiuni - n.r.). Eu îi simt foarte aproape pe colegi, simt dorinţa partidului de a învăţa din ceea ce a greşit şi a merge înainte mult mai puternic şi mult mai unit. Şi cred că acest lucru este important şi, dincolo de aceste declaraţii, este importantă percepţia electoratului în perioada următoare", a menţionat Viorica Dăncilă.

Sursa foto: Facebook/Viorica Dancila 

Ti-a placut articolul?

Comentarii