Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Filmuleţul în care apar gândaci la Spitalul Judeţean este trucat

ro

10 Mar, 2014 16:26 2494 Marime text

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, susţine că filmul în care sunt prezentate diverse nereguli la Spitalul Judeţean este un trucaj, iar imaginile în care apar gândaci ar fi fost filmate în altă parte.


Constantinescu a declarat, luni, după inaugurarea a două noi secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, că nu există gândaci în unitatea medicală, ultima dezinsecţie fiind făcută pe 27 februarie.

"Nu este niciun gândac şi nicio colonie de gândaci în Spitalul Judeţean Constanţa, acele imagini sunt trucate. Sunt imagini luate de la inaugurarea Secţiei de Ortopedie acum doi ani, peste care s-au suprapus nişte imagini filmate cu un telefon nu se ştie de cine, unde şi când, dar care nu sunt din acest spital, sunt din altă parte. Dovadă că pe 27 februarie s-a făcut dezinsecţie în tot Spitalul Judeţean şi nu mai există niciun fel de gândaci. Asta nu înseamnă că din când în când nu pot apărea, dar trebuie foarte mare vigilenţă şi făcute periodic verificarea şi controlul”, a afirmat Nicușor Constantinescu.

Preşedintele CJ Constanţa a fost prezent, luni, la inaugurarea secţiilor de Cardiologie şi Chirurgie Generală 2, care au fost modernizate în ultima perioadă, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape 20 de milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cstn 11 Mar, 2014 00:21 e trucat ca filmuletul din intersectie
  • Octavian 10 Mar, 2014 21:08 Revin iara ca nu mai pot de nervi ! Este adevarat cu gindacii. O vecina de la mine a fost internata la neurologie. cautati dlor la camerele 309,310, 311 ,312, sint ingrozitor de multi iar imaginile sint actuale am recunoscut brida din lemn de pe perete.ducetiva seara CIND ESTE INTUNERIC.DLE CONSTANTINESCU NU MA asteptam sa ne faceti mincinosi cind stai imobilizat in pat dupa ce ai suferit un avc cu infarct si sa vezi cum merg pe tine mii de pui de carcalaci imprewuna cu toata familia lor.
  • Octavian 10 Mar, 2014 21:01 Nu sunt carclaci auzi. Ia puneti voi armele pe spital si vedeti la etajul 9 cati gandaci sunt in saloane ? Iar dupa coborati si pe la 8 7 si o sa vedeti. Rusine !!!!
  • radu mazare 10 Mar, 2014 19:34 Aoleo, ti-am zis sa nu pui gips cartonu cu mamaligi peste peretii vechi pentru ca o sa faci autostrada la gandaci prin spatiul ramas intre gips si perete... eh las' macar I.ai luat range rover