Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Viorica Dăncilă vrea să poarte o discuție cu președintele Klaus Iohannis. Ce spune Viorica Dăncilă despre ordonanța pentru grațiere și amnistie

ro

27 Dec, 2018 16:03 830 Marime text
Viorica Dăncilă vrea să aibă o discuţie cu Klaus Iohannis pe mai multe teme de interes major, printre care și remanierea miniştrilor. Într-o discuție informală cu jurnaliștii acreditați la Guvern, premierul a spus și că o condiție a unei OUG privind amnistia și grațierea este ca aceasta să fie asumată de ministrul justiției, transmite Digi24.ro

Premierul le-a spus jurnaliştilor că până la 1 ianuarie vrea să aibă miniştrii plini la Dezvoltare și Transporturi.

De asemenea, premierul a spus că nu există niciun astfel de proiect de ordonanță de urgență pentru amnistia și grațierea. Ea a precizat că înțelege votul din Consiliul Național al PSD privind o astfel de ordonanță dar că trebuie îndeplinite anumite condiții.

Întrebată dacă ordonanța ar putea fi semnată de un secretar de stat, Dăncilă a spus că și-ar dori ca Tudorel Toader să și-o asume și să o și semneze.

O posibilă discuție între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă ar putea avea loc chiar mâine, înaintea sau după şedinţa CSAT, programată pentru ora 12:00.

Sursa:  Digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii