Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:48 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Viorica Dăncilă a participat la bilanțul Poliției Române. Le-a cerut poliţiştilor să intensifice acţiunile de combatere a traficului de persoane

ro

16 Feb, 2018 11:35 656 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a cerut poliţiştilor să intensifice acţiunile de combatere a traficului de persoane şi să accentueze componenta de prevenire, informează Agerpres.ro. 
 

"În cadrul Parlamentului European m-am aplecat personal asupra unui fenomen căruia îi cad victime multe românce - traficul de persoane. Ştiu că depuneţi eforturi pentru combaterea acestui flagel şi vă rog să intensificaţi aceste eforturi şi accentuaţi componenta de prevenire", a transmis Dăncilă, vineri, la evaluarea activităţii desfăşurate de Poliţia Română în anul 2017.

 
Prim-ministrul a adăugat că, la fel de importantă, este protejarea victimelor violenţei domestice, un fenomen "îngrijorător".
 
Ea a amintit că Guvernul a intervenit deja prin introducerea unor modificări legislative, precum ordinul de protecţie provizoriu.

"Proiectul de lege urmează să ajungă în Parlament, iar adoptarea lui va oferi poliţiştilor un instrument eficient în combaterea fenomenului violenţei domestice", a menţionat Viorica Dăncilă.

Sursa:  Agerpres.ro. 
Sursa foto: Guvernul Romaniei

Ti-a placut articolul?

Comentarii