Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că o şedinţă comună a guvernelor României şi Israelului va avea loc "în viitorul apropiat"

ro

01 May, 2019 22:29 1031 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri seară, că o şedinţă comună a guvernelor României şi Israelului va avea loc "în viitorul apropiat", precizând că a avut o discuţie telefonică cu premierul israelian Benjamin Netanyahu pe acest subiect şi urmează să fie stabilită data întâlnirii, informează Agerpres.ro

"Am avut o discuţie telefonică cu domnul prim-ministru Netanyahu, l-am felicitat şi am vorbit despre şedinţa comună de guvern. Se va realiza această şedinţă de guvern, ne va sprijini şi domnul ambasador, este o şedinţă importantă pentru noi, este o şedinţă care leagă şi mai mult statele noastre, care ne ajută să îmbunătăţim relaţiile bilaterale economice şi comerciale şi aş putea spune că este o şedinţă în care se întâlnesc prietenii. Deci această şedinţă va avea loc, urmează să stabilim în curând data", a declarat premierul Viorica Dăncilă la o emisiune a postului Antena 3 realizată din Polonia.


Premierul a precizat că şedinţa va avea loc "în viitorul apropiat". 

"Trebuie să aşteptăm formarea Guvernului (Israelului - n.r.). După formarea Guvernului, domnul prim-ministru a spus că va fi primul eveniment pe care îl vom avea în comun", a adăugat Dăncilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii