Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera de gală „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, unul dintre cele mai așteptate evenimente (galerie foto)

ro

26 Oct, 2013 13:37 3890 Marime text
Atât în cinematograful din Tomis Mall, cât și în cel din Maritimo Shopping Center, producția a rulat cu casa de bilete închisă.
Deschiderea a fost făcută în prezența actorilor și a regizorului, iar publicul a aplaudat atât lung metrajul cât și discursul în limba aromână pe care Toma Enache l-a ținut. „Sunt extrem de onorat și de bucuros că sunt în seara aceasta aici, la Constanța, în locul unde m-am născut și am copilărit. Sunt foarte emoționat pentru că în această seară sunt prezenți mulți dintre apropiații mei. Vibrația sufletească este mai mare decât de obicei pentru că în sală se află atât mama mea din film care este, de fapt, mătușa mea, cât și mama mea din viața reală.”
Pelicula a ajuns în atenția publicului la doi ani după începerea filmărilor. Povestea filmului a început la Constanța. Primele filmări au fost făcute la  Melody Grand Ballroom din Mamaia.

Din distibuție a făcut parte și soția regizorului, Cristina Elena Enache „Am colaborat foarte bine, am făcut abstracție că suntem soț și soție și, spun eu, a fost o colaborare de succes”
La premieră au fost prezente și Teodora Calagiu Garofil care a interpretat-o pe Haida, sora din film, şi Camelia Şapera  care o joacă pe Tana, prietena lui Toni și a Haidei.
„Am pus foarte mult suflet în acest proiect. Este visul nostru, al tuturor și ne bucurăm când vedem că prinde aripi.” a spus Teodora Calagiu Garofil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii