Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizările organizatorilor Festivalului Mamaia Copiilor, după ce scena s-a prăbușit - ”Nimeni nu a fost în pericol, în niciun moment”

ro

17 Jul, 2018 16:15 1650 Marime text

Reprezentanții Festivalului Mamaia Copiilor au transmis un comunicat de presă prin care fac precizări importante cu privire la scena care s-a prăbușit în timpul festivalului. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit în urma incidentului.

”Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat din cauza unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au început din data de 5 iulie, a umezelii și a presiunii exercitate de copiii care au sărit pe scenă de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborât, ca o trapă, 20 de cm peste avanscena propriu-zisă. Acestea au fost situațiile neprevăzute ce au condus la acest incident, în urma căruia nimeni nu a avut nimic de suferit.
Structura scenei nu a fost afectată, tocmai de aceea Gala de premiere a putut continua, fără probleme, și nicio persoană nu a mai avut acces la zona afectată, ca măsură de securitate.”, au precizat organizatorii.
       
Pe tot parcursul festivalului au fost prezente echipe de la Crucea Roșie și echipe specializate pentru cazuri de urgență.
       
„Ne cerem scuze pentru această situația neplăcută, dar vă asigurăm ca nimeni, timp de șapte zile, nu a suferit neplăceri, ori să îi fie pusă integritatea în pericol“, a declarat Liviu Manolache, directorul Festivalului Mamaia Copiilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii