Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ponta l-a eliberat din funcție pe șeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă

ro

28 Jul, 2014 21:31 2063 Marime text
Şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Gelu Marin Oltean, a fost eliberat din funcţie de premierul Victor Ponta, scrie Gândul.

Decizia luată de premier a fost publicată în Monitorul Oficial.

Până în momentul de față, nu a apărut o decizie privind înlocuitorul acestuia, scrie sursa citată.

Gelu Marin Oltean a fost numit la conducerea DGIPI în aprilie 2012, ultieror a fost reconfirmat în funcţie în ianuarie 2013, după ce Guvernul a decis ca Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă să fie reorganizată ca departament în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

UPDATE:



Departamentul Informații și Protecție Internă (DIPI) va avea un șef interimar, până la numirea unui nou comandant. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Interne, scrie știripesurse.ro. Interimatul va fi asigurat de către Gheorghe Nicolae, subsecretar de stat în aceeași instituție.

Gelu Oltean a fost eliberat din funcție la cerere.


“La propunerea vicepremierului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, prim-ministrul Victor Ponta a aprobat eliberarea din funcție, la cerere, a chestorului principal de poliție Gelu Oltean, din funcția de șef al Departamentului Informații și Protecție Internă din MAI”, se arată în comunicatul MAI, potrivit știripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii