Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta îl face idiot pe ministrul Ghinea

ro

27 Jun, 2016 20:09 2004 Marime text
Fostul prim-ministru Victor Ponta l-a făcut pe ministrul Cristian Ghinea idiot. Tot el dă și explicațiile de rigoare pentru care ar fi recurs la un asemenea limbaj.
 
În urma unei declarații făcute de Ghinea, conform căreia firmele de IT ar frauda licitațiile, astfel ar fi de preferat să nu se mai facă implementeze sisteme informatice.
 
Iată mesajul lui Ghinea, publicat de Victor Ponta pe platforma de socializare Facebook.
 

Însă, această fotografie publicată de Ponta nu a fost lipsită și de un comentariu al acestuia prin care a ajuns să îl facă pe Ghinea „idiot”. În rândurile ce urmează vă prezentăm mesajul integral al fostului prim-ministru publicat pe rețeaua de socializare:
 

„Scuzați expresia necolocvialaă - dar o idioțenie mai mare nu am auzit niciodată!!! Școala de gândire "Macovei" în acțiunea guvernamentală!!!
Deci nu facem sisteme informatice (pierzând miliarde de euro bani europeni) de frică să nu fraudeze licitațiile firmele de IT?!?!
Păi atunci să nu mai mergem cu genți sau portofele la noi pe stradă să nu le fure un hoț? Să nu mai producem și vindem benzină ca să nu se înțepe cineva în conductă?!? Să nu mai construim spitale să nu șterpelească cineva cărămizile sau sacii de ciment?!? Să nu mai aibă băncile bani cash ca să nu fie vreun jaf armat?
Păi nu tu faci licitația, nu ești în stare să o faci bine să nu fie fraudată??? Dacă e ceva ilegal nu ai DNA să îi prindă pe ăia?!? Dacă toate firmele de IT din România fraudează licitații de ce vor să lucreze cu ei toate multinaționalele?!?
Amice, ești idiot?!?”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii