Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta a cerut aplauzele Congresului PSD pentru L. Bute şi pentru învăţătoarea aflată în greva foamei

ro

16 Oct, 2010 20:08 1026 Marime text

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a cerut sâmbătă aplauzele Congresului partidului pentru a exprima aprecierea pentru Lucian Bute, precum şi pentru a-şi afirma solidaritatea cu învăţătoarea Cristiana Anghel, aflată în a 55-a zi de grevă a foamei.

"Aş avea la dvs o rugăminte, de a aplauda două persoane, doi români, pentru motive total diferite, unul dintre ei se bucură astăzi, unul suferă şi cred că merită şi unul şi altul aplauzele şi recunoştinţa noastră. Cel care se bucură şi care cred că merită aplauzele din întreaga Românie, chiar dacă pe postul public nu a avut loc, acolo era domnul Boc probabil, este Lucian Bute", a spus Ponta, fiind întrerupt de aplauzele pesediştilor. Demersul preşedintelui PSD are loc după ce pugilistul român şi-a păstrat pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins sâmbătă dimineaţa, la Montreal, prin knock-out pe americanul Jesse Brinkley, pe care l-a trimis de trei ori în timpul meciului la podea.

"A doua persoană pe care aş vrea de asemenea să o aplaudăm şi să ne manifestăm solidaritatea cu domnia sa, o persoană care suferă astăzi din cauza celor care se află la putere este o profesoară, dna Cristiana Anghel", a completat preşedintele PSD, moment în care delegaţii la congres au început să aplaude şi s-au ridicat în picioare.

"Aş vrea să-i transmitem în această a 55-a zi de grevă a foamei în primul rând solidaritatea celor 5000 de oameni prezenţi aici, dar şi un angajament pentru dascălii din această ţară că PSD dacă şi când va guverna România va încerca să-i apere pe aceşti oameni, nu să-i umilească şi să-i lase să moară", acontinuat Ponta, adresându-se delegaţilor PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii