Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

402 persoane, asistate de medici Pompierii și paramedicii SMURD, prezenți și în a doua zi a festivalului NEVERSEA. Opt persoane au ajuns la spital

ro

06 Jul, 2019 10:16 2834 Marime text
În a doua zi a festivalului, 50 pompieri, paramedici SMURD si voluntari ISU, in 3 Puncte de Prim Ajutor  si 2 Posturi Medicale Avansate cu 3 senilate, 3 autospeciale transport personal si victime multiple, o autospeciala de stingere și o autospeciala de intervenție la accidente colective si calamitati au asigurat măsuri specifice pentru un climat de siguranță al participanților, transmit reprezentanții ISU Constanța.

Astfel, după a doua noapte, mai multe persoane au avut nevoie de asistență medicală la punctele de Prim Ajutor Medical si la Posturile Medicale Avansate. Din acestea, 8 persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

În a doua zi de festival, cei peste 50 de paramedici care incadreaza punctele de prim ajutor si posturile medicale avansate au asistat 402 persoane. Dintre acestea, 8 persoane au fost transportate la spital pentru investigații amanuntite.

Din numarul total al acestora, cazurile au fost dupa cum urmeaza:
-8 cazuri de febra
-51 cazuri escoriatii
-54 cazuri cefalee
-11 cazuri alergii
-11 cazuri lipotimii
-43 traumatisme
-42 dureri abdominale
-182 alte afectiune medicale.

„Până la finalul festivalului, ramanem la datorie pentru a asigura un climat de siguranta si ca participanții sa poata beneficia prompt si eficient de sprijinul imediat al colegilor, atunci cand considera ca au nevoie de ajutor”, transmit reprezentanții ISU Constanța.

Sursă foto: ISU Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii