Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joienegru.ro Pomacost Constanța a ciuntit Copacul Colorat

ro

14 Jun, 2015 15:36 2582 Marime text
Acum 5 zile am văzut pe Facebook, la bloggărița locală Ștefania Elena, o poză culmea. Simbolul Copac Colorat (sau Copacul Anotimpurilor) din Piața Ovidiu, a fost ciuntit de-a dreptul de cineva, se arată pe joienegru.ro.

Gândit de către Victor Maxim și Asociația Constanța Altfel, colorat la sfârșitul anului trecut și menționat în presa locală în diverse publicații precum Ziua de Constanța sau Observator, Copacul Colorat era o pată de culoare și speranță pentru zona respectivă.

Umblă vorba prin târg că cei de la Pomacost S.A. (responsabili de toaletarea spațiilor verzi din oraș) sunt responsabili de gafa asta. Aparent, motivația lor este următoarea: era uscat copacul. Cine știe, poate cădea în capul vreunei veverițe ocazionale. Cei de la Pomacost sunt aceiași responsabili și pentru ciuntirea copacilor de pe strada Elisabeta din zona Cazinoului de pe faleză.

Sunt curios cu ce taie ei copacii. Cu cutterul? Au tăiat un lucru frumos, la care s-a muncit enorm cu echipe de Activiști și voluntari și copii mici.

De exemplu, la sfârșitul anului 2012, Pomacost înregistra o cifră de afaceri de 5.919.506 lei și un profit de 610.309 lei și avea pe atunci 122 de angajați. Nu înțeleg cum o astfel de firmă mare a putut face o asemenea gafă sau cum nu a prezentat scuze publice. Poate s-au supărat că a plecat Mazăre și Constantinescu de la Putere și că pe data de 19 Mai 2015 au pierdut contractul de 326.300 lei privind achiziționarea de răsaduri de flori în Municipiul Constanța. Oare se angajează să finanțeze un viitor proiect de acest gen? Sau mai bine le colorăm sediului lor? Poate îl taie și pe ăla din greșeală…

Articol preluat de pe joienegru.ro

Sursa: joienegru.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii