Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul zilei, declarat de MAI - Ligia a prins şi a dus la secţie un bărbat care hărţuia sexual o minoră

ro

04 Mar, 2019 12:06 2472 Marime text
MAI a anunţat prin intermediul paginii de Facebook că o poliţistă a dat dovadă de mult curaj în cursul zilei de sâmbătă, reuşind să prindă un bărbat care a fugit în timp ce comitea o infracţiune. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani care a hărţuit sexual în plină stradă o minoră de 17 ani, iar la văzul echipajului de poliţie a fugit. Ligia, poliţista care se afla alături de echipaj, l-a prins pe agresor, l-a imobilizat şi l-a transportat la secţia de poliţie.

"Jos pălăria în fața ța!
Ligia este colega noastră, de la secția 17 din Capitală. Sâmbătă dimineață a sărit în sprijinul unei fete de 17 ani, victimă a unei hărțuiri sexuale în plină stradă.
Agresorul a fugit când a văzut echipajul de poliție, însă a fost prins din urmă de agentă, care l-a imobilizat și l-a dus la secția de poliție.
În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Deși are o experiență de doar 2 ani în Poliție, Ligia a acționat cu extrem de mult curaj și stăpânire de sine.
Din partea noastră ai toată aprecierea! Pentru noi ești polițistul zilei!", a transmis Ministerul Afacerilor Interne pe platforma de socializare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii