Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali şi angajaţii Polaris M Holding au acţionat în cartierul Faleză Nord din Constanţa (galerie foto+video)

ro

16 Oct, 2018 11:47 2434 Marime text

În cursul acestei zile polițiștii locali în colaborare cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanta și lucrători ai firmei SC. Polaris M Holding au acționat pe strada Maior Șofran din cartierul constanțean Faleză Nord, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și  pentru verificarea legalității construcțiilor.

Având în vedere că la adresa menționată anterior locuiau în condiții precare și persoane minore, în acest caz a fost solicitat sprijinul reprezentaților DGASPC și SPAS Constanța.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
- s-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale ( 1 depozitare obiecte inestetice în incinta imobilelor sau în exteriorul acestora, vizibile din domeniul public sau privat; 2 neîntreținerea curățeniei în interiorul și în exteriorul curților; 1 executarea de lucrări improvizate-cotețe, șoproane; 1 culegerea de materiale reciclabile în alte condiții decât cele legale; 1 tulburarea ordinii și liniștii publice; 1 carte de identitate expirată; 3 ședere fără a deține forme legale) în valoare totală de 2460 lei.
- s-a dispus măsura complementară de confiscare și ridicare a materialelor reciclabile;
- s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate;
    
De asemenea, s-au încheiat 3 note de constatare, urmând ca proprietarii terenurilor neigienizate și a clădirii deteriorate, din zona menționată, să fie invitați la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru aplicarea prevederilor legale.

"Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare", transmite DGPL Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii