Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Polițiștii în alertă. Un copil de 11 ani a dispărut de la un centru de plasament din Constanța

ro

15 Feb, 2018 14:23 1236 Marime text
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui SILVIU IACOB, în vârstă de 11 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 februarie a.c., acesta a plecat de la un centru de plasament, din municipiu, fără a reveni până în prezent.

SEMNALMENTE 
 
Înălţime 165 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, față ovală, păr negru.
 
ÎMBRĂCĂMINTE
 
La data plecării, purta geacă kaki, pantaloni sport de culoare albastră și pantofi sport de culoare neagră.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze I.P.J. Constanța- Serviciul Investigații Criminale-Urmăriri, tel. 0241.502.262 sau Dispeceratul I.P.J.Constanța, tel. 0241.611.364, interior 20005.

UPDATE: 

În urmă cu puțin timp, minorul a revenit la Centrul de Plasamant. Copilul fusese în vizită la bunica sa, care l-a și adus la centru. 

UPDATE2:
Referitor la informațiile potrivit cărora un copil dintr-un centru de plasament este căutat de polițiștii constănțeni, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța face următoarele precizări:

Copilul din centrul de plasament dat dispărut a fost găsit după o oră de la dispariția sa. Educatorii centrului au contactat-o pe bunica acestuia și au aflat că băiatul, în vârstă de 11 ani, se afla la domiciliul ei. Copilul a fost adus înapoi în centrul de plasament de către bunică. Aceasta le-a povestit că băiatul a plecat de la școală direct la ea, transmite DGASPC Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii