Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră constănţeni au confiscat 400 de kilograme de material lemnos. Cum era transportată marfa

ro

22 Jan, 2018 13:06 1266 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa, judeţul Constanţa, au depistat, în apropierea frontierei de stat, doi cetățeni români care transportau cu un atelaj hipo cantitatea de 400 kg material lemnos.
 
La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au depistat, pe direcţia localităţii Făurei, județul Constanța, două persoane care se deplasau cu ajutorul unui atelaj hipo, dinspre teritoriul Bulgariei spre interiorul ţării.
         
În urma activităţilor operative desfăşurate de către lucrătorii noștri, persoanele au fost identificate ca fiind cetăţenii români G.M., în vârstă de 41 de ani și I.G. de 16  ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa. În atelajul hipo au fost descoperite 400 kg de material lemnos, despre care cei doi au declarat ca l-au luat de pe teritoriul Bulgariei.

 Materialul lemnos va fi predat lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Băneasa, iar poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „trecere frauduloasă a frontierei de stat ” și „furt” .

Sursă foto: Garda de Coastă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii