Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni au avut de muncă în weekend. Maraton de șoferi băuți pe șoselele din județ. Alcolemii record

ro

29 Apr, 2019 12:49 1599 Marime text

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 27de ani, care a condus un autoturism pe strada Calea Dobrogei din localitatea Căscioarele, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

        Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde de asemenea a refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

 

        La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 73 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

        În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

        La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

        Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

        La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța.

 

        La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 16.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au depistat un bărbat, de 58 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cartierul Nou din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere corespunzător pentru categoria de vehicul în cauză.

        În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

        La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 08.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Castelu au depistat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un tractor  pe strada 1 Decembrie din localitatea Ciocîrlia, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

        În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

        Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

 

        La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 22.40, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din localitatea Negrești, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

        În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

        Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

 

        La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Toamnei din localitatea Cobadin, județul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

        La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 20.20, poliţişti din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor din Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


        În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii