Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:39 16 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni, ajutorul Iepurașului pentru zeci de copii din familii defavorizate (galerie foto)

ro

27 Apr, 2019 16:07 1039 Marime text
Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au „descins” nu la hoți, așa cum v-au obișnuit ci, de această dată, la familiile defavorizate de pe raza de activitate. Polițiștii au împărțit cadouri, în spiritul sărbătorilor pascale, și i-au făcut fericiți pe copiii care, cu ochii în lacrimi, nici nu mai sperau să vină iepurașul.
 
Emoție, veselie, uimire și multe zâmbete - acestea sunt cuvintele care ar putea decrie starea de spirit pentru 43 de copii din localitățile Fântânele, Cogealac, Mihai Viteazu și nu numai.

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac, cei care veghează și au grijă de locuitorii de pe raza de competență s-au gândit, cu ocazia sărbătorilor pascale, să le facă o bucurie copiilor care provin din familii nevoiașe. Copii modești, pentru care cele mai de preț cadouri constau în hainele deja folosite de frații mai mari, pentru care singura șansă de a izbuti este să aibă rezultate deosebite la învățătură. Copii sfioși, cu mult bun simț, care îi privesc atent pe polițiști și le admiră uniforma și repetă, continuu, aceleași cuvinte: „Vreau să devin și eu polițist când voi fi mare!”.

Copiii i-au perceput pe polițiști ca fiind ajutoarele iepurașului, de care unii auziseră doar în povești. Pentru 12 familii de pe raza Secției 5 Rurală Cogealac, a venit Paștele, încărcat cu cadouri: alimente, haine, dulciuri, jucării și multă fericire pe chipuri.

În schimbul darurilor primite, la rândul lor, copiii le-au oferit polițiștilor zâmbete și îmbrățișări.

Sursă foto: IPJ Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii