Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă generală Polițiștii caută o fetiță de 8 ani

ro

30 Jun, 2015 15:29 1854 Marime text

 

Poliţiştii din Ialomiţa caută o fetiţă, de 8 ani, din Feteşti, care a dispărut de pe un teren viran din apropierea locuinţei. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Azi., în jurul orei 19.00,  MIHAI DENISA, în vârstă de 8 ani, din Feteşti, judeţul Ialomiţa, a dispărut de pe un teren viran din apropierea locuinţei sale, unde se juca împreună cu alţi copii.

Minora are aproximativ 1.30 m. înălţime, 30 de kg., părul castaniu închis, drept, până la umeri, faţa ovală, ten măsliniu, ochi albaştri, iar în partea de sus a urechilor are mai multe orificii.

La data dispariţiei, aceasta purta compleu de culoare roz, cu pantalon scurt şi bluză ce are imprimat pe piept un desen cu o păpuşă, sandale de culoare roşie, cu aplicaţii florale de culoare roşie.

Poliţiştii din Feteşti, cu sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi al jandarmilor, au demarat căutările pentru a găsi fetiţa dispărută.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii