Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:21 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au încercat să ia la puricat microbuzele din Constanța, aceste ”coșciuge pe roți”

ro

04 Apr, 2016 15:45 1454 Marime text
 
În ultima vreme, tot mai mulți constănțeni ne-au semnalat faptul că în Constanța se circulă într-un mod inuman cu microbuzele. Oamenii spuneau că stau înghesuiți ca sardinele și abia respiră în ele. Mulți constănțeni le numesc ”coșciuge pe roți” pentru că de multe ori au senzația că se vor rupe în bucăți, iar dacă asta nu se va întâmpla, oamenii sunt convinși că în cazul nefericit al unui accident de circulație, cu siguranță ar fi o mare nenorocire, dat fiind că sunt oameni cu mult peste limita admisă. 

Constănţenii care s-au plâns spuneau că sunt convinşi că nu sunt controlate aceste microbuze de polițiști sau de către cei de la RAR, dat fiind că arată cum arată. 

Ei bine, astăzi, Polițiștii de la Rutieră au decis să ia la puricat aceste microbuze, în colaborare cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Nu prea le-a ieșit. 
 
Constănţenii aflaţi astăzi în aceste autovehicule au auzit cum şoferii microbuzelor de transport persoane au început să se anunțe între ei că polițiștii efectuează controale de amploare. Așa că, pentru o bună bucată de vreme, șoferii microbuzelor au respectat legea, adică nu au mai luat pasageri peste limita admisă. Aşa că mulţi, în momentul în care au ajuns în dreptul filtrului Poliției Rutiere, erau în regulă, nici usturoi nu mâncaseră, nici gura nu le mirosea.
 
Aşa că poliţiştilor de la Rutieră le va trebui să mai multă inventivitate data viitoare!

Fotografia are doar rol ilustrativ.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii