Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist atacat cu toporul, de un bărbat surprins la furat de lemn

ro

15 Dec, 2018 15:18 1694 Marime text
Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Săcele, judeţul Braşov, a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce, prins în timp ce încerca să fure paleţi cu lemne, a vrut să lovească un poliţist cu toporul, transmite corespondentul MEDIAFAX, scrie Antena3.ro. 

Potrivit Poliţiei Braşov, în timpul patrulării, echipajul format dintr-un poliţist şi un jandarma fost sesizat că a fost spart un geam al Casei Fundaţiei Ceangăilor. Ajunşi la locul indicat, oamenii legii au observat o persoană ascunsă în spatele clădirii unei firme din zonă. Când şi-a dat seama că a fost văzut, bărbatul ascuns a fugit, refuzând să se oprească la somaţiile poliţistului.

Bărbatul surprins la furat a vrut să îl lovească pe un poliţist cu toporul pe care îl avea în mână.

„Suspectul a încercat să îl lovească pe un poliţist cu un topor pe care îl avea asupra sa, context în care acesta s-a ferit, executând două focuri în plan vertical. După o urmărire de aproximativ doi kilometri, suspectul a fost interceptat. În urma somaţiilor efectuate, acesta a aruncat toporul din mână, fiind imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Săcele”, au transmis reprezentranţii IPJ Braşov.


În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că din magazia din curtea fundaţiei au fost sustraşi mai mulţi paleţi cu lemne.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de tâlharie calificată, tentativă la furt calificat şi ultraj, iar Judecătoria Braşov a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele lui.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii