Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română, verificări pentru siguranța siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare. Mai multe dosare penale, întocmite

ro

19 Jan, 2019 11:07 1818 Marime text
În urma acțiunilor derulate de Poliția Română, în ultima săptămână, pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, au fost întocmite 63 de dosare penale, iar 49 de persoane au fost depistate în flagrant delict.

În perioada 11 – 18 ianuarie 2019, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi – I.G.P.R., polițiștii de la transporturi au acționat, la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare.

Astfel, polițiștii au efectuat controale în 393 de stații de cale ferată şi au patrulat în 374 de trenuri de călători. De asemenea, au acționat pentru combaterea pescuitului și comerțului ilegal, migrației ilegale și contrabandei.

Pe parcursul acțiunilor, au fost depistate 11 persoane date în urmărire națională sau internațională, 21 de minori lipsiți de supraveghere și 7 persoane care aveau nevoie de internare în centre de specialitate.

În total, au fost întocmite 63 de dosare penale, în principal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală, furt, falsuri și uzuri de fals, pescuit ilegal și pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost depistate în flagrant delict 49 de persoane, iar o alte 64 de persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost identificate. Au fost reținute pentru 24 de ore 10 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni.

Totodată, pentru faptele ilicite constatate în urma efectuării acțiunilor au fost aplicate 271 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei și au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 30.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii