Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română. 160 de persoane urmărite, printre care și minori, depistate de polițiști

ro

19 Jan, 2019 09:46 2005 Marime text
Activitățile de căutare și investigare ale polițiștilor din această săptămână au avut ca rezultat clarificarea a 232 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.
 

În perioada 11 – 17 ianuarie 2019, poliţiştii de investigații criminale au depistat, la nivel național, 160 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 102 minori.

 
În această perioadă, au mai fost depistate 72 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 57 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 7 aveau mandate de arestare preventivă, 4 aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 3 persoane erau urmărite în temeiul unor sentințe de internare în unități medicale de specialitate, iar o persoană era evadată.

Un caz și la Tulcea
 
Un bărbat, de 41 de ani, din județul Tulcea, care se sustrăgea arestării preventive, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, a fost depistat, la data de 16 ianuarie a.c., de polițiști ai I.P.J. Tulcea, pe raza județului de domiciliu și încarcerat în arestul unității de poliție.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii