Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Locală continuă acțiunea de ridicare a maşinilor abandonate sau fără stăpân din Constanţa (galerie foto)

ro

15 Apr, 2019 13:58 555 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului.

În  cursul zilei de azi, polițistii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost  declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au fost ridicate din următoarele locații din municipiul Constanța: 1 vehicul pe Str. Prelungirea Liliacului, 1 vehicul pe Aleea Corbului și un vehicul pe Aleea Nalbei.

De asemenea, oamenii legii au ridicat și un autovehicul care a fost declarat  fără stăpân și care staționa pe domeniul public de pe Aleea Nalbei din cartierul constănțean Casa de Cultură.

Cele 4 autoturisme vor fi depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului.

Activități similare se vor derula și în perioada următoare, în  conformitate cu prevederile  Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, transmite DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii