Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:28 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Locală Constanța continuă ridicarea autoturismelor abandonate sau fără stăpân (galerie foto)

ro

11 Apr, 2019 14:45 1089 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului. 

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în cursul zilei de azi, polițistii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost  declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au fost ridicate din următoarele locații din municipiul Constanța: 1 vehicul pe Str.Theodor Speranția din cartierul KM5 și 1 vehicul de pe Str.Alexandru Serbănescu în zona Facultății de Educație Fizică și Sport  a Universității Ovidius din cartierul Tomis Nord.

De asemenea, oamenii legii au ridicat și un autovehicul care a fost declarat  fără stăpân în zona Scolii Gimnaziale nr.30 Gheorghe Titeica, str. Flămânda din cartierul Tomis 2.

Autoturismele vor fi depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului. 

„Activități similare se vor  derula și în perioada următoare, în  conformitate cu prevederile  Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale” - ua mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii