Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL şi PDL vor constituirea unei alianţe de dreapta împotriva social democraţilor la alegerile prezidenţiale

ro

28 May, 2014 09:52 1374 Marime text
Biroul Permanent National al PDL se va reuni miercuri pentru a stabili mandatul echipei de negocieri care se va intalni dupa-amiaza cu liberalii in vederea constituirii unei aliante de dreapta impotriva social-democratilor la alegerile prezidentiale. Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat marti ca obiectivul discutiilor pe termen scurt este acela al unei aliante politice daca este posibil.

Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca o delegatie a democrat liberalilor se va intalni lcu o delegatie a PNL miercuri, la ora 17:00, la Parlament, pentru negocieri in vederea unirii fortelor de dreapta.

"Nu am contribuit niciodata la disiparea fortelor de dreapta. De aceea, am ajuns la concluzia ca trebuie sa avem discutii cu PNL, PNL si PDL fiind principalele forte de dreapta din Romania", a explicat Blaga.

Presedintele PDL a precizat ca, alaturi de el, la intalnirea cu liberalii se vor afla secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, prim-vicepresedintele Catalin Predoiu si vicepresedintii Mircea Hava, Gheorghe Falca si George Scripcaru, scrie Agerpres.
Sursa: HotNews
Sursa foto: epochtimes-romania.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii