Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecaţi la drum? Iată unde s-a intensificat traficul rutier

ro

27 Dec, 2015 17:46 1269 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, încă se circulă în coloană pe DN1 Bucureşti - Braşov, pe sensul de mers către Bucureşti, între Buşteni şi Azuga. Pe sensul de mers către Braşov este coloană doar la intrarea în Buşteni.
 
Pe DN6 Alexandria - Bucureşti se circulă cu viteză redusă, din cauza aglomeraţiei, pe segmentul Stâlpu - Mihăileşti.
 
Traficul rutier s-a intensificat pe DN65 Slatina - Piteşti şi pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti. Pe DN7 se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule, în zona Bascov (judeţul Argeş), iar pe DN65 pe segmentul Albota - Lunca Corbului, dar şi în continuare, pe DN65B (drumul de legătură cu autostrada A1 Bucureşti - Piteşti).
 
Pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti circulaţia este intensă. Nu s-au format coloane de autovehicule la intrarea Bucureşti, deoarece pe bulevardul Iuliu Maniu şi pe DN Centura Bucureşti valorile de trafic sunt scăzute.  
 
Pentru judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Mureş, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă. Pe autostrăzile A1 Sibiu - Deva şi A3-Transilvania, pe alocuri, vizibilitatea scade sub 100 de metri. În condiţii similare se circulă şi pe drumurile naţionale din judeţul Mureş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii