Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenicia Holiday Resort Mamaia, cea mai mare investiţe din turismul românesc (galerie foto)

ro

02 Dec, 2011 09:11 8543 Marime text

premiu_fptr.jpgPrima seară a festivalului Bucharest Fashion Week a inlclus şi decernarea premiilor Fashiontv Romania Awards pentru cele mai fashion locatii din Romania . La categoria cea mai mare investiţe din turismul românesc - family destination câştigător a fost desemnat Phoenicia Holiday Resort Mamaia. În continuare puteţi vedea cine au fost ceilalţi câştigători.

Premiu special: Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc

Cel mai fashion hotel din Delta Dunarii: Hotel Camelia

Cel mai fashion hotel montan: Valea cu pesti

Premiu special: Hotel International

Premiu special: Sovata

Agentia de turism cu cele mai fashion destinatii :

Paralela 45

Happy Tour

Mareea - castigator

Premiu special cel mai fashion centru de evenimente: Ambasad'Or

Cel mai fashion multiplex: Grand Cinema Digiplex ( Baneasa Shopping City)

Cel mai fashion restaurant cu specific:

La Blanca by Argentine

Trattoria Verdi - castigator

Sarpele Roz (Marul de Aur)

Cel mai fashion boutique hotel :

Epoque

Grand Hotel Continental - castigator

Residence

Cea mai mare investitie din turismul romanesc: family destination

Phoenicia Holiday Resort Mamaia - castigator

Marina Regia Residence Mamaia

Golden Tulip Mamaia

Premiul de Excelenta pentru seniorul turismului romanesc : Viorel Paunescu

Prima seara a festivalului a fost deschisa de Catalin Botezatu, care si-a prezentat in premiera colectia haute couture, „Ţarina", compusa din paltoane, camasi, geci de blana, rochii , din brocarduri si materiale pretioase, blanuri de vizon si chinchilla totul in ton cu opulenta si exclusivismul vestimentatiilor Rusiei Tariste. Coafura a fost asigurata de echipa lui Laurent Tourette, iar machiajul de Mirela Vescan.

Wanda's Dream a incantat publicul cu o colectie plina de gratie si rafinament, realizata din benzi elastice, in nuante de crem, negru , auriu , accente de rosu si insertii de tinte si placute metalice.

Cristiana Purdescu - colectia "Alb si Negru CMP " s-a remarcat prin romantism. Catifeaua, organza din matase naturala, broderiile aplicate, croiurile sub forma de clos, drapajele , supradimensionarea manecilor, cordoanele de diferite latimi si lungimi, taieturile precise, detaliile impecabil lucrate, toate acestea au fost garantia unei colectii reusite.

Pentru ca nicio tesatura nu reprezinta sezonul actual mai bine decat lana si pentru ca purtarea ei impune respect, Ego Men`s Fashion Concept a prezentat, in prima parte a show-ului, o colectie cu aer sofisticat: costume si sacouri din lana, in dungi si carouri, accesorizate de pantofi lucrati manual de la Fratelli Borgioli si butoni pretiosi de la Tateossian London. Tinutele au fost cu succes personalizate de papioane si cravate colorate, cu printuri inedite, semnate Carnaval de Venise. In a doua parte a show-ului, Ego Men`s Fashion Concept a prezentat un preview al colectiei primavara/vara 2012, numita "Crystal ", colectie de costume pretioase Louis Purple, all black, ce s-a remarcat prin detaliile swarovski, aplicate manual. Elementul surpriza al colectiei a fost papionul de portelan, iar extravaganta Sophia a intretinut atmosfera pe toata perioada prezentarii.

Adriana Agostini a incheiat seria prezentarilor cu o colectie de rochii realizate din tafta , dantela si tull, in nuante de mov, albastru , negru si accente de verde si maro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii