Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La ce valoare a ajuns premiul Peste 11.000 de câştigători la loteria bonurilor fiscale

ro

30 Apr, 2015 21:19 1618 Marime text
 
Numărul bonurilor fiscale potenţial câştigătoare la loteria organizată de ANAF ar fi depăşit cifra de 11.000.

Astfel, potrivit evz.ro, premiul va ajunge la circa 90 pentru fiecare bon câştigător. Ultima cifra oficială, 9.141, a fost comunicată de ANAF pe data de 20 aprilie, fiind valabilă pentru bonurile înregistrate până pe data de 17 aprilie. 

Ministrul Finanţelor vrea să facă şi alte tombole, după succesul înregistrat la Loteria Bonurilor Fiscale. Pe lângă extragerea obişnuită, care se va organiza lunar, ministrul vrea şi câte o tombolă pentru diferitele ramuri din economie. Una dintre intenţii este organizarea de loterii ale bonurilor pentru fructe şi legume, evaziunea în acest domeniu fiind foarte mare.

„Abordarea clar trebuie schimbată. La un fond de premiere fix este clar că dacă sunt mulți câștigători, atunci câștigurile sunt mici. Trebuie să găsim o altă abordare pentru a stimula cu adevărat. Mergem poate pe categorii de câștig. În funcție de categorie să fie și câștigul acordat, cum este de exemplu, 6/49. E normal să fie o astfel de stimulare. Astăzi, din păcate, este o situație de acest gen. Sunt foarte mulți câștigători în această zonă și împărțim cei 1 milion lei la la câți vor depune până pe 13 mai și va fi un câștig destul de mic. Trebuie să facem o modificare la ordonanță și la modul de aplicare din luna iunie. Pentru aprilie, timpul este deja foarte scurt", a spus Teodorovici. 



Sursa: evz.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii