Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane date în urmărire, depistate de polițiști. Printre acestea sunt și minori

ro

27 Oct, 2018 10:36 1191 Marime text
În perioada 19 – 25 octombrie a.c., poliţiştii de investigații criminale au depistat, la nivel național,149 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 94 de minori.
 
De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 68 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea, 50 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 6 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar două persoane aveau sentințe penale de internare în unitați medicale de specialitate.
 
 Un bărbat, de 40 de ani, din județul Maramureș, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de viol, a fost depistat, la data de 19 octombrie a.c., pe raza municipiul Baia Mare de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului. 

Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul București, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiuni de trafic de droguri de mare risc, a fost depistat, la data de 24 octombrie a.c., de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, pe raza județului Ilfov.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul Poliției Capitalei. 

Polițiștii din Satu Mare au depistat, la data de 24 octombrie a.c., pe raza localității Apateu, județul Satu Mare, un bărbat, de 27 de ani, care se sustrăgea executării uneipedepse privative de libertate de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Acesta a fost introdus în Penitenciarul Satu Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii