Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoană sancţionată de poliţiştii constănţeni, pentru folosirea unui minor în scop de cerşetorie

ro

10 Dec, 2018 09:19 1321 Marime text
În data de 09.12.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanta au depistat o persoana majoră, aptă de munca, care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de un copil de 4 ani pentru a solicita și obține ajutor material de la trecătorii din zona Policlinicii nr.2 Constanța.

Echipajul de control a condus persoana in cauza la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiunii de “Folosirea unui minor in scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii  locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a minorului lipsit de ocrotirea părintească ce a fost surprins in exercitarea săvârșirii faptelor antisociale.

Minorul din Medgidia a fost depistat cerșind in zona ICIL, fiind însoțit de sora sa în vârstă de 23 de ani care-i supraveghea activitatea ilicită.

Pe această cale, cetățenii sunt rugaţi să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii