Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol public. Șofer în comă alcoolică și fără permis depistat în trafic la Constanța. Ce măsuri au luat polițiștii

ro

31 Oct, 2018 14:32 1588 Marime text
La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe aleea Pelicanului din municipiu.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Concentrația de alcool a fost de 1,62mg/l alcool pur în aer expirat. A fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge. 

Conform IPJ Constanța, bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice tot în urma depistării sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autovehicul, faptă comisă în luna iulie 2018.

La data de 24.07.2018, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Topolog din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,94 mg/l alcool pur în aer expirat). 

De asemenea, în anul 2014 a avut ANULAT dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, însă în 2016 și-a redobândit acest drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii