Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere valabil, depistați la volan

ro

07 Jan, 2019 09:07 1338 Marime text
Mai mulți șoferi, fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără a deține permis de conducere au fost depistați în trafic în județul Constanța de polițiști. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dionisie cel Mic din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia în sânge.

Tot la data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Caraiman, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Poștei din orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dacia, din localitatea Cumpăna, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii