Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți depistați în trafic de polițiștii rutieri. Unul nu avea nici permis de conducere

ro

12 Nov, 2018 11:28 1153 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța conducând sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Constanța, La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 225, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Avram Iancu, din localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii