Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi băuţi, depistați de polițiști. Au fost întocmite dosare penale

ro

03 Mar, 2019 11:09 1459 Marime text
La data de 3 martie a.c., ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Peștera, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ 223, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Tot în cadrul acaleiaşi date, la  ora 01.15, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe DJ 394, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 2 martie a.c., ora 22.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Valea Dacilor, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 22C, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Toți cei trei conducători auto a fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.            
 
La data de 3 martie a.c., ora 00.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Câmpului din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii