Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Pericol de explozie pe DN2C. Un camion încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat. Traficul este blocat

ro

20 Nov, 2017 13:27 2202 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulaţia rutieră este blocată pe DN2C, în apropiere de localitatea Padina, judeţul Buzău, din cauza unui eveniment rutier, în care un camion încărcat cu 42 tone de azotat de amoniu s-a răsturnat pe sensul de mers către Ialomiţa.

În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea remedierii problemei, fiind prezente la faţa locului echipaje de poliţie şi pompieri. În urma incidentului nu au rezultat victime.  

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este blocată pe DN2C, pe tronsonul Amara (km 72) - Tovărăşia (km 61), până în localitatea Padina, judeţul Buzău, din motive preventive pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere răsturnarea camionului încărcat cu 42 tone de azotat de amoniu care s-a răsturnat pe sensul de mers Padina - Ialomiţa. În acest moment se încearcă remedierea problemei de către echipajele de poliţie şi pompieri, iar până în prezent nu au rezultat victime.  


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii