Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la un suspect de trafic de droguri de risc și mare risc. Ce au descoperit procurorii în locuința bărbatuluiu

ro

13 Apr, 2018 10:37 2009 Marime text
La data de  12.04.2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului HENŢU GEORGE MARIUS, pentru săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc  şi mare risc în formă continuată.
 
Potrivit DIICOT, la data de 12 aprilie 2018 procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele inculpatului Henţu George Marius,  în vârstă de 31 de ani, ocazie cu care au fost indisponibilizate 13,447 kg. de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamina, 26,70 de grame de substanță albă pulverulentă, un cântar și un chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.
 
În cursul zilei de astăzi inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Arad cu propunere de  arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
 

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” - au transmis procurorii DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii