Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la suspecți de trafic de droguri. Doi bărbați au fost reținuți. Ce au găsit polițiștii în locuințele suspecților

ro

14 Feb, 2018 09:36 1273 Marime text
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 50 de grame de droguri de la 2 bărbaţi cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
Potrivit Poliției Române, la data de 13 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în orașul Vaslui, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 - 2017, doi bărbați, de 28, respectiv 30 de  ani, din municipiul Vaslui, ar fi procurat, deținut și pus în vânzare droguri de risc. Bărbatul de 30 de ani şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa pentru consum ilicit de droguri.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 50 de grame de materie vegetală de culoare verde.
 
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore. Bărbatul de 28 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar bărbatul de 30 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unei locuinţe pentru consum ilicit de droguri.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii