Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de infracțiuni cu violență

ro

14 Oct, 2015 08:05 970 Marime text
La această oră, peste 70 de poliţişti din Prahova efectuează nouă percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni cu violență și furt, locuințele a 10 persoane bănuite de comiterea acestor nelegiuiri. Aceste persoane urmează a fi conduse pentru audieri.
Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada mai – octombrie a.c., ar fi sustras, din societăți comerciale și din locuințele unor persoane fizice, bunuri în valoare totală de peste 40.000 de lei.
Din cercetări a reieşit că, la momentul comiterii faptelor, bănuiții ar fi acționat având chipurile acoperite cu măști sau cagule, pentru a nu fi recunoscuți, iar în unele cazuri ar fi comis acte de violență asupra paznicilor sau persoanelor care se aflau în imobilele vizate.
Poliţiştii pun în aplicare zece mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigații Criminale, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale care se impun. La activități participă și jandarmi. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii