Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii domiciliare la suspecţi de trafic de substanţe toxice, efectuate în mai multe judeţe

ro

17 Oct, 2018 07:48 1354 Marime text
În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie 2018, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație – Secția de urmărire penală și criminalistică coordonează un număr de 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane cercetate pentru infracțiuni de trafic de substanțe și produse toxice.

Perchezițiile sunt efectuate de către polițiști din cadrul IGPR – Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și au loc în municipiul București, precum și pe raza județelor Cluj, Alba, Bihor și Maramureș.

Din materialul probator administrat până în prezent au rezultat indicii temeinice, conform cărora persoanele vizate ar desfășura activități ilegale de comercializare către publicul larg, prin intermediul internetului, dar și în alte moduri, de substanțe și amestecuri chimice cu proprietăți toxice și periculoase, în special substanța chimică Nicotină (CAS nr. 54 – 11 – 5) în stare pură 99,9% (999,9mg/ml), dar și în concentrații ridicate (peste 100 mg/ml), precum și alte produse în amestec (lichide), care conțin diferite substanțe chimice, printre care nicotină, propilenglicol, glicerină vegetală, arome etc.

Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, se vor oferi detalii suplimentare.

Aceste activităţi nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii