Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanţa susţine excluderea lui Sever Voinescu din partid

ro

14 Jan, 2013 12:28 1268 Marime text

Liderul organizatiei PDL Constanta, senatorul Gigi Chiru, a declarat, luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al formatiunii, ca in opinia sa fostul vicepresedinte democrat-liberal Sever Voinescu ar trebui exclus din partid pentru ca a facut campanie electorala la alegerile parlamentare pentru un candidat al PP-DD, potrivit Agerpres. La randul sau, liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat, tot luni, inaintea sedintei BPN, ca exista o solicitare din partea organizatiei Constanta de excludere a lui Sever Voinescu, dar aceasta va fi discutata joi, la Constanta, cand se va analiza situatia din filiala.


"In afara ca s-a implicat activ in campania unui candidat de la PP-DD nu am nimic altceva sa ii reprosez. Da, consider ca trebuie exclus din partid. Astfel de acte nu pot fi tolerate, indiferent din partea cui vin, in interiorul unei structuri care urmareste in primul rand interesul partidului. Astept decizia BPN de astazi si cred ca in cursul saptamanii viitoare sau saptamana aceasta conducerea Biroului Permanent National se va deplasa la Constanta si vom discuta acolo toate aspectele acelei implicari in campania contra-candidatului nostru. Atat eu, cat si organizatia Constanta credem ca ar trebui demis", a afirmat liderul filialei Constanta a democrat-liberalilor.

"Nu mai departe decat joi cand vom analiza situatia din Constanta pe baza unui program stabilit o sa discutam la fata locului si dupa ce vom avea toate punctele de vedere luni o sa facem propunerile necesare in BPN, astazi nu", a precizat Blaga, intrebat daca se va discuta in sedinta BPN de astazi excluderea lui Sever Voinescu, potrivit Medafax. Intrebat daca Voinescu se situeaza in afara partidului din actiunile sale, Blaga a raspuns: "Nu m-as fi asteptat de la un coleg din conducerea partidului, era vicepresedinte, sa faca campanie pentru un candidat de la alt partid. Dar discutam toate lucrurile acestea cu toate datele saptamana viitoare".

El a adaugat ca nu vrea sa ingradeasca nimanui dreptul la opinie dimpotriva dar ca din punct de vedere al partidului ar fi corect ca aceia care au ceva de spus sa spuna in interior.
Citiţi întregul material AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii