Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:30 25 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoană „Partidele tradiționale din România au ajuns la termenul de expirare”

ro

29 May, 2015 18:21 893 Marime text
 
Mircea Geoană, președintele PSRO, a declarat că partidele tradiționale din România „în general, și PSD-ul lui Ponta, în particular” au ajuns la termenul de expirare și că este nevoie de un suflu nou pe scena politică, transmite Agerpres.

„Orice partid are o perioadă de valabilitate și partidele tradiționale din România, în general, și PSD-ul lui Ponta, în particular, au ajuns la acest termen de expirare. E nevoie de suflu nou pe scena politică românească, de un partid construit diferit. PSRO are un proiect frumos, un proiect important, necesar pentru România.  (...) Suntem un partid care răspunde așteptărilor și nevoilor de astăzi și de mâine ale cetățenilor României”, a declarat Mircea Geoană, prezent la Giurgiu pentru deschiderea sediului filialei județene a partidului.

Geoană și-a acuzat foștii colegi de partid că s-au orientat prea mult către dreapta și, tocmai de aceea, este nevoie de un partid social: „Din păcate, PSD sub conducerea lui Victor Ponta s-a dus extrem de mult către dreapta, politica guvernamentală pe care acesta o face e o politică care sprijină marele capital și defavorizează salariații și oamenii care câștigă din muncă, defavorizează capitalul românesc în favoarea capitalului străin, de aceea se simțea nevoia unui partid social care să răspundă nevoilor de dreptate socială, care sunt uriașe în România”.


Sursa: Agerpres

Ti-a placut articolul?

Comentarii