Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Parcarea supraetajată de la City Park Mall va deveni cu plată (galerie foto+video)

ro

18 Jun, 2018 10:52 9928 Marime text
Parcarea supraetajată a centrului comercial City Park Mall va deveni cu plată de la 1 iulie. Şoferii care vor parca autovehiculele în spaţiile amenajate ale centrului comercial până la data menţionată vor primi un tichet de parcare pe care îl vor scana la ieşire fără a fi taxaţi.



Deocamdată nu a fost făcut public costul tichetului. Programul de funcţionare al parcării este de luni până duminică, în intervalul orar 00:00-23.59.

UPDATE: Punct de vedere City Park Mall.

"Decizia de instalare a unui sistem automatizat de intrare/ieșire, cu bariere și tichete, a fost luată ca urmare a unui număr tot mai mare de posesori de automobile care alegeau să își parcheze mașinile în parcarea City Park Mall, fără a fi vizitatori ai centrului comercial. Practic, aceste vehicule erau lăsate pe termen lung în spațiile amenajate pentru clienții City Park Mall, iar aceștia din urmă se vedeau nevoiți să caute minute în șir locuri de parcare libere, ceea ce crea frustrare și neplăceri. În plus și operațiunile de mentenanță și curățenie ale centrului erau îngreunate de către aceste automobile, unele dintre ele chiar abandonate de luni de zile.În acest moment, sistemul este în fază de testare, de aceea vizitatorii City Park Mall trebuie să știe că nu trebuie să achite nicio sumă de bani pentru perioada în care automobilele lor staționează în parcarea mall-ului. Ne dorim ca experiența validării acestor tichete să fie una cât mai facilă și comodă, dar, în același timp, una corectă pentru toți clienții noștri. De aceea, o dată cu implementarea sistemului de taxare, primele 2 ore de parcare vor fi gratuite, reprezentând, practic, o aliniere la standardele oricăror centre comerciale din Europa.

Le mulțumim pe această cale vizitatorilor noștri pentru înțelegere și îi rugăm să ne sprijine în demersurile pe care le luăm pentru a le asigura o experiență de shopping cât mai plăcută", au precizat reprezentanţii City Park Mall.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tudorel Radu 26 Feb, 2019 09:53 Bravo lor ca au bagat parcarea cu plata, daca unii au masini de ultima generatie, de ce sa nu-si permita sa plătească.