Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Tender, noi lămuriri în denunţul împotriva Alinei Bica

ro

03 Feb, 2015 18:38 2120 Marime text
Omul de afaceri Ovidiu Tender s-a prezentat azi la DNA, unde a fost chemat de anchetatori pentru a oferi lămuriri suplimentare în legătură cu denunţul său împotriva fostei şefe a DIICOT Alina Bica, informează Mediafax. La DNA a ajuns şi procurorul DIICOT care a susţinut în instanţă acuzaţiile din dosarul Rafo-Carom al lui Ovidiu Tender a fost audiat la DNA în cazul denunţului omului de afaceri faţă de Alina Bica. Acesta a fost chemat din cauza unor neconcordanţe în declaraţii.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a declarat, la ieşirea din DNA, că, din cauza unor neconcordanţe în declaraţii, anchetatorii l-au chemat la auderi pe Ovidiu Tender, pe clienta sa, pe fostul consilier al acesteia, Florentin Mihăilescu, precum şi pe procurorul de şedinţă care a susţinut acuzaţiile aduse de DIICOT omului de afaceri în dosarul Carom, notează Mediafax.

Avocata nu a dorit să ofere detalii referitoare la declaraţiile celor audiaţi, spunând doar că acestea prezintă neconcordanţe şi că denunţul lui Ovidiu Tender nu se leagă cu nicio altă probă a anchetatorilor până la acest moment.

La ieşirea din sediul DNA, Ovidiu Tender a spus că a dat o nouă declaraţie, dar nu a dorit să ofere detalii.

Denunţul împotriva Alinei Bica, legat de o mită pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-şef al DIICOT, sub formă de acţiuni, printr-un intermediar, a fost înaintat de Tender procurorilor DNA, vineri, prin avocatul său, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Alina Bica este cercetată într-un nou dosar, disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, fiind acuzată, printre altele că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender să obţină o soluţie favorabilă în dosarul Rafo-Carom.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii